Martine Hamstra, uit Edam

Ging mee op de Coaches Retreat naar Toscane in 2019

Wat een geweldige plek zeg, wat een prachtige locatie om deze dagen te hebben mogen doormaken samen. Wat een superverzorging door Hein en Janneke. Ontbijt, lunch en diner werd met zoveel liefde en plezier verzorgd, erg bijzonder om te mogen ontvangen.

Iedere dag begon om 07.45 uur met een vast ochtendritueel, vervolgens het ontbijt en dan het eerste dagdeel. Ieder van ons bracht iets in vanuit onze eigen discipline / interesse / vakgebied / passie. De anderen mochten dan ontvangen en na afloop werd er gefundeerde en liefdevolle feedback gegeven. Deze feedback heb ik als zeer waardevol ervaren.
Wij allen hebben onze inzichten en eye-openers mogen ontvangen. Niemand uitgezonderd.

Voor mij was het een warm bad. Ik heb mogen ontvangen en mogen geven, ik heb inzichten gekregen, dingen op de berg mogen achterlaten en ik ben gegroeid. Absoluut en volledig de moeite waard om een week met deze 2 toppers mee te gaan, op de locatie wachten nog 2 toppers wie jou met liefde en toewijding verzorgen. Heel veel geleerd, heel veel mogen ontvangen, heel veel mogen en kunnen Zijn.
 erg dankbaar!!

 Martine

Cora Kombrink, uit Gouda


Ging mee op de Coaches Retreat naar Toscane in 2019

En dan komt er ineens een oproep om mee te gaan met een inspiratie reis. Een telefoontje met Daniëlle haalde me over de streep. Vooral het concept van brengen / halen. En wat is dat een goeie keuze geweest.

Geïnspireerd ben ik, mijn stappen op het beoogd pad weer helder. In een goeie setting mogen werken aan mezelf. En samen met powervrouwen nadenken over alle mogelijkheden die het leven biedt. En tussentijds humor, lekker eten, bewegen in een schitterende omgeving.

Wat een cadeau heb ik mezelf gegeven. Misschien ook iets voor jou? Ik kan het super aanbevelen.

Ik ben nu 5 dagen thuis en loop nog steeds op wolken. Vol met nieuwe plannen voor de toekomst. Soms heb je het gewoon nodig dat de energie weer gaat stromen. En dat doet het!

Cora

 

Uitspraken op de socials van de deelnemers na thuiskomst van de retreat:

Het was van de eerste minuut tot de laatste een reis in (zelf) ontwikkeling, in liefde, in betrokkenheid, in een samenzijn, in geven, in ontvangen, in humor, in een diepe lach, in een intense huil, in delen, in groei, in inzicht, in luisteren, in praten, in horen en toelaten, in nieuw en in oud, in vertrouwen, in veilig zijn, in respect voor elkaar, in simpel Zijn. Dank!

 

Ik heb een fantastische reis mogen ontvangen. Door de natuur maar ook door mijn ziel. Weer thuis op de bank merk ik dat mijn rivier weer een zijtakje heeft gemaakt, er stroomt weer extra energie. Wat een rijk cadeau is deze ervaring!

 

Weer terug uit het prachtige Toscane. Op een hele mooie locatie, Casa Gambaroncia, goed verzorgd een hele mooie week mogen beleven met geweldige lieve dames die ieder heel inspirerend waren.
 Leerzaam, respectvol en liefdevol mogen genieten van de omgeving en elkaar.
 Super dankbaar aanwezig te zijn geweest bij deze week!

 

Potverdorie Wat Een Prachtige Week heb ik achter de rug op de meest geweldige locatie! Wat een geolied team. Op deze plek heb ik mijn nieuwe workshop gegeven! Voor de eerste keer! Mooie feedback ontvangen. Dankbaar voor deze groep mooie slimme fijne liefdevolle betrokken vrouwen met diepgang! Op naar de volgende keer.

 

Wat een fantastische week. Elkaar inspireren in een schitterende omgeving, met bizar lekker eten en ondertussen lachen tot de tranen over je wangen biggelen. Vanaf mijn tegel koester ik de herinnering. Jullie zijn goud!